Intermodale Reisplanner

In de airfreight zijn vele dienstverleners actief. Om van A naar B te komen in een continentaal en/of inter-continentaal netwerk betekent een keuze uit vele alternatieven. Maar wat is voor jou het juiste alternatief? 

Om deze keuze eenvoudiger te maken heeft Cofano een ‘engine’ ontwikkeld die uit een breed aanbod van airline schedules en aansluitende rail of trucking diensten de optimale alternatieven kan bepalen. De beste alternatieven kunnen  worden bepaald op basis van transittijd, emissies (carbon footprint), afstand en kosten. Luchthavens gebruiken deze service van Cofano ter oriëntatie van het brede aanbod van diensten die via de hun luchthaven worden aangeboden én om vraag en aanbod eenvoudiger met elkaar in contact te brengen. Vul vertrekplaats (of adres) in, de uiteindelijke bestemming en een eventuele datum van vertrek of aankomst én de engine bepaalt op basis van het netwerk van de luchthaven de opties.  

Interesse in de Intermodale reisplanner?

Geïnteresseerd in onze intermodale reisplanner? We vertellen je graag meer hoe we dit process binnen je logistieke keten makkelijker kunnen maken! Neem dus vooral contact met ons op!

Cofano - Roland-2

Roland Westerduin

Product & Implementation Manager

roland.westerduin@cofano.nl

+31 (0)85 - 4444 350

Kom in contact

Benieuwd naar onze software oplossingen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. Of bel naar: (0) 85 - 4444 530

Servicedesk

085 - 44 44 532

Kantoor Dordrecht
Burg. de Raadtsingel 93C
3311 JG Dordrecht 
085 - 44 44 530

Kantoor Enschede
Capitool 9
7521 PL Enschede
085 - 44 44 531