Alle software

Cofano biedt logistieke applicaties die u en uw klanten inzicht en controle geven over de keten. Met één druk op de knop vertalen de producten van Cofano de procesinformatie naar heldere, grafische overzichten.

icon-5

Terminal Operating System

Lees meer

icon-4

Airport Data Community Platform

Data uitwisseling is tegenwoordig van groot belang en eigenlijk onmisbaar op een  luchthaven. Cofano heeft een cloud-platform ontwikkeld die de data uitwisseling tussen verschillende partijen op een luchthaven faciliteert.

Lees meer

icon-3

Airport truck visit platform

Cofano heeft een airport visit platform (cloud) waarbij het gehele proces van het plannen en afstemmen van een truck bezoek is gecentraliseerd.

Lees meer

icon-12

Port Visit Platform (BOS)

In een haven zijn vaak enkele terminals en vele rail-, binnenvaart- of wegvervoerders die goederen in containers, bulk of breakbulk komen aan- of afleveren. Om hier goed overzicht over te houden heeft Cofano een port visit platform (cloud) waarbij het gehele proces van het plannen en afstemmen van een bezoek is gecentraliseerd.

Lees meer

icon-3

Intermodale Reisplanner

Omschrijving/oplossing software

In de logistiek zijn vele dienstverleners actief. Om van A naar B te komen in een continentaal en/of inter-continentaal netwerk betekent een keuze uit vele alternatieven. Cofano heeft hiervoor een ‘engine’ ontwikkeld, ook wel de Intermodale Reisplanner, die uit een breed aanbod van deepsea, shortsea, rail en binnenvaart diensten de optimale alternatieven kan bepalen. 

Lees meer

icon-8

Haven Data Community Platform

Community Platform

In zee of luchthavens is data tegenwoordig een onmisbare term en zeker van groot belang. Bij Cofano hebben we een cloud-platform ontwikkeld die de data uitwisseling tussen verschillende partijen in een haven overzichtelijk faciliteert.

 

Lees meer

icon-11

Platform Papierloos Transport

Aanvullend op het haven community platform heeft Cofano een specifiek platform ontwikkeld dat papierloos transport van goederen die onder douanetoezicht staan, mogelijk maakt!

Lees meer

icon-3

Truck/barge/rail visit system

Lees meer

icon-4

Intermodale Reisplanner

De intermodale reisplanner kan worden ingezet om het dienstenaanbod van een barge en/of railoperator inzichtelijk te maken.

Lees meer

icon-12

Barge & Rail operating system

Voor de volledige operationele en administratieve ondersteuning van de processen van een barge of rail operator heeft Cofano een cloud applicatie beschikbaar. De applicatie kan zowel worden ingezet voor een time-charter proces als ook voor operators die lading, transport en de gehele vloot plannen.

Lees meer

icon-4

Booking Platform

Omschrijving/oplossing software

In steeds meer sectoren wordt het geven van opdrachten of bestellingen online afgehandeld. Voor de logistieke sector heeft Cofano hiervoor een booking platform in het dienstenaanbod dat door individuele operators kan worden gebruikt. 

Lees meer

icon-4

Intermodale reisplanner

De intermodale reisplanner kan worden ingezet om het dienstenaanbod van een shipping company inzichtelijk te maken.

Lees meer

icon-12

Vessel operating system

Voor de volledige operationele en administratieve ondersteuning van de processen van een shipping line heeft Cofano een cloud applicatie beschikbaar. De applicatie kan zowel worden ingezet voor een time-charter proces als ook voor shipping lines die lading, transport en de gehele vloot plannen.

Lees meer

icon-12

Booking Platform

In steeds meer sectoren wordt het geven van opdrachten of bestellingen online afgehandeld. Voor de shipping industrie heeft Cofano hiervoor een booking platform in het dienstenaanbod dat door individuele shipping companies kan worden gebruikt.

Lees meer

icon-10

Forwarding System

Deze applicatie wordt door expediteurs gebruikt. Door de equipment control functionaliteit is de applicatie ook zeer geschikt voor box en tank operators die geen eigen transport middelen hebben maar wel eigen containers.

Lees meer

icon-4

Booking Platform

In steeds meer sectoren wordt het geven van opdrachten of bestellingen online afgehandeld. Voor de expeditie sector heeft Cofano hiervoor een booking platform in het dienstenaanbod dat door expediteurs kan worden gebruikt.

Lees meer

icon-12

Truck Appointment System

Voor de aan- en afvoer van goederen bij 1 of meerdere warehouse locaties worden gedurende de dag vele trailers en containers bezoeken verwerkt. Door een tijdslot registratiesysteem of truck appointmentsysteem van Cofano te gebruiken kan het gehele aan- en afvoer proces sterk worden verbeterd.

Lees meer

icon-6

Yard Management

Aanvullend op het truck appointments systeem biedt Cofano functionaliteit voor het beheren en plannen van alle containers en trailers op 1 of meerdere warehouse locaties.

Lees meer

icon-4

Intermodale Reisplanner

In de airfreight zijn vele dienstverleners actief. Om van A naar B te komen in een continentaal en/of inter-continentaal netwerk betekent een keuze uit vele alternatieven. Maar wat is voor jou het juiste alternatief?

Lees meer

icon-8

Platform Papierloos Transport

Aanvullend op het airport community platform heeft Cofano een specifiek platform ontwikkeld dat papierloos transport van goederen, die onder douanetoezicht staan, mogelijk maakt.

Lees meer

icon-10

Air cargo forwarding system

Cofano heeft een applicatie gemaakt voor luchtvracht expediteurs, waarin men gemakkelijk opdrachten kan ontvangen en boekingen gemaakt kunnen worden via een booking portal. 

Lees meer

Download een White Paper

Laat hieronder je gegevens achter en we maken zo snel als mogelijk een afspraak!
Liever direct contact? Bel gerust naar: 085 44 44 530.

Servicedesk

085 - 44 44 532

Kantoor Dordrecht
Burg. de Raadtsingel 93C
3311 JG Dordrecht 
085 - 44 44 530

Kantoor Enschede
Capitool 9
7521 PL Enschede
085 - 44 44 531