Intermodale reisplanner

De intermodale reisplanner kan worden ingezet om het dienstenaanbod van een shipping company inzichtelijk te maken.

De (potentiële) klant kan op de website van de shipping line de herkomst en bestemmingslocatie opgeven, waarna de planner verschillende reisalternatieven voorstelt. Afhankelijk van de wens kan de reisplanner worden gebruikt ter oriëntatie en het geven van inzicht in het dienstenaanbod, maar ook voor het definitief selecteren van een reis, waarbij rekening wordt gehouden met prijs, capaciteit etc. Het netwerk kan alleen uit zeeroutes bestaan, maar kan ook worden uitgebreid met een (uitgebreid) intermodaal diensten netwerk voor de pre- en on-carriage in het achterland. De reisplanner wordt vaak ingezet in combinatie met het booking platform of het vessel operating systeem. De reisplanner is in staat om direct de CO2 en COx uitstoot te berekenen voor de boeking of de gehele reis. Het is zelfs mogelijk om de beste reis te zoeken op basis van de minste uitstoot!

Interesse in de Intermodale reisplanner?

Interesse in onze Intermodale reisplanner? We vertellen je maar al te graag meer over deze software applicatie! Neem dus vooral contact met ons op!

Cofano - Roland-2

Roland Westerduin

Product & Implementation Manager

roland.westerduin@cofano.nl

+31 (0)85 - 4444 350

Kom in contact

Benieuwd naar onze software oplossingen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. Of bel naar: (0) 85 - 4444 530

Servicedesk

085 - 44 44 532

Kantoor Dordrecht
Burg. de Raadtsingel 93C
3311 JG Dordrecht 
085 - 44 44 530

Kantoor Enschede
Capitool 9
7521 PL Enschede
085 - 44 44 531