Booking Platform

In steeds meer sectoren wordt het geven van opdrachten of bestellingen online afgehandeld. Voor de expeditie sector heeft Cofano hiervoor een booking platform in het dienstenaanbod dat door expediteurs kan worden gebruikt. Hierin kunnen bestaande of potentiële klanten eenvoudig opdrachten zelfstandig verwerken zonder tussenkomst van mail en telefoon.

Het platform kan voorzien in het verwerken van ‘eenvoudige’ zeetransporten, maar kan ook worden uitgebreid met het verwerken van douane aangiften en aanvullende dienstverlening zoals voor- en natransport. Via tracking & tracing functionaliteit kan de expediteur via het platform zijn klanten continu inzicht geven in de laatste status van zijn boekingen.

Daarnaast is het booking platform uitermate geschikt om te worden ingezet bij samenwerkingen waarbij samenwerkende expediteurs zelfstandig blijven opereren in een bepaalde geografisch gebied, maar operationeel wereldwijd juist samenwerken. Boekingen kunnen dan centraal en online worden afgehandeld, waarbij rekening wordt gehouden met het gezamenlijke dienstenaanbod etc. Het platform is dan neutraal en zorgt voor veel administratieve besparingen.

Interesse in ons Booking Platform?

Neem vooral contact met ons op en wij vertellen je maar al te graag meer over alle voordelen van ons Booking Platform!

Cofano - Roland-2

Roland Westerduin

Product & Implementation Manager

roland.westerduin@cofano.nl

+31 (0)85 - 4444 350

Kom in contact

Benieuwd naar onze software oplossingen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. Of bel naar: (0) 85 - 4444 530

Servicedesk

085 - 44 44 532

Kantoor Dordrecht
Burg. de Raadtsingel 93C
3311 JG Dordrecht 
085 - 44 44 530

Kantoor Enschede
Capitool 9
7521 PL Enschede
085 - 44 44 531