Forwarding System

Deze applicatie wordt door expediteurs gebruikt. Door de equipment control functionaliteit is de applicatie ook zeer geschikt voor box en tank operators die geen eigen transport middelen hebben maar wel eigen containers.

Opdrachten komen via een booking portal, elektronisch via de Inbox óf via handmatige verwerking in het systeem. Voor opdrachten kunnen per klant standaard scenario’s of trade lanes worden vastgelegd, waardoor na iedere opdracht alle deeltaken en acties in de juiste volgorde in het systeem zijn vastgelegd. Doordat verkoop en inkoopcontracten in het systeem kunnen worden ingevoerd, zijn kosten en opbrengsten bij de boeking gelijk automatisch bepaald.

Via dashboards met prestatie indicatoren kan voortgang, marge en afwijkingen worden gemonitoord. Door integraties met INTTRA en andere data providers kan de voortgang van booking worden gevolgd en bewaakt. Tevens kan door data integratie met dienstverleners (sub-contractors), opdrachten elektronisch worden uitgewisseld en worden ook gedetailleerde gate moves vastgelegd. Hierdoor ontstaat per dienstverlener en per locatie een zeer goed overzicht van de huidige status van het transport en inzicht in de huidige en de te verwachten equipment posities.

Interesse in het Forwarding System?

Benieuwd naar wat ons Forwarding System voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vooral contact met ons op en wij vertellen je graag meer hierover!

Cofano - Roland-2

Roland Westerduin

Product & Implementation Manager

roland.westerduin@cofano.nl

+31 (0)85 - 4444 350

Kom in contact

Benieuwd naar onze software oplossingen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. Of bel naar: (0) 85 - 4444 530

Servicedesk

085 - 44 44 532

Kantoor Dordrecht
Burg. de Raadtsingel 93C
3311 JG Dordrecht 
085 - 44 44 530

Kantoor Enschede
Capitool 9
7521 PL Enschede
085 - 44 44 531