Truck Appointment System

Voor de aan- en afvoer van goederen bij 1 of meerdere warehouse locaties worden gedurende de dag vele trailers en containers bezoeken verwerkt. Vaak is niet bekend welke order op welk moment exact wordt af- of aangeleverd. Hierdoor ontstaat een inefficiënt proces in het warehouse en lange wachttijden voor transporteurs.

Door een tijdslot registratiesysteem of truck appointmentsysteem van Cofano te gebruiken kan het gehele aan- en afvoer proces sterk worden verbeterd. Transporteurs kunnen via een website of een systeemintegratie truck visits vooraf voor 1 of meerdere locatie aanmelden. hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid van de locatie. Na de bevestiging van de afspraak is het mogelijk dat een bar of QR code wordt uitgegeven, waarmee het totale gate proces volledig met een app kan worden geautomatiseerd. Ook een integratie met een centraal (haven) passysteem is mogelijk.


Aanvullend kan ook voor een transporteur een limiet van aantal visits worden ingesteld. Een restrictie op het aantal visits per dag kan ook voor opgegeven voor de partij waarvoor de logistiek dienstverlener voorraad houdt. Het systeem is met een warehouse management systeem (WMS) te integreren.  

Interesse in het Truck Appointment System?

Geïnteresseerd in ons Truck Appointment System? We vertellen je graag meer over onze software onder een goede kop koffie!   

Cofano - Roland-2

Roland Westerduin

Product & Implementation Manager

roland.westerduin@cofano.nl

+31 (0)85 - 4444 350

Kom in contact

Benieuwd naar onze software oplossingen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. Of bel naar: (0) 85 - 4444 530

Servicedesk

085 - 44 44 532

Kantoor Dordrecht
Burg. de Raadtsingel 93C
3311 JG Dordrecht 
085 - 44 44 530

Kantoor Enschede
Capitool 9
7521 PL Enschede
085 - 44 44 531