Referenties

Bij Cofano gaan we een zeer nauwe samenwerking aanmet al onze partners. We zijn dan ook erg trots op de sterke samenwerkingen die we hebben opgebouwd! Benieuwd hoe onze partners het vonden om met ons samen te werken? Hieronder vind je een aantal referenties van onze tevreden partners!

 

Johan Tiggelman - EMO-3

EMO

Johan Tiggelman - HR & SSHE Manager

"Bij presentaties wordt er normaliter veel beloofd en ben ik vrij sceptisch omdat het uiteindelijk niet waargemaakt kan worden. Daarom was ik bij CofanoBlue blij verrast door het nakomen van de beloften en meer. Door het openstaan voor verbeteringen en het snel verwerken hiervan wordt het product per release nog beter. Het is meer dan een product, een samenwerking, een zoektocht die je gezamelijk met Cofano maakt op weg naar het continu verbeteren binnen beide organisaties."

Henk Bunt - Burando Maritime nog iets

Unibarge

Henk Bunt - QHSE Manager

"CofanoBlue is een geweldige tool voor de SHEQ Manager, met alle benodigde functionaliteiten in één softwarepakket. Met oog op de PDCA cirkel, vullen de drie modules elkaar perfect aan. Groot voordeel is de mogelijkheid tot het delen van incidenten, transparantie inzage in  registratie/communicatie en de opvolging ervan richting de stakeholders."

Lammert de Boer - Macdermid

Macdermid Enthone Industrial Solutions

Lammert de Boer - Global Director

"De Process Manager; de methodiek om op een simpele manier een relatief complex maar succesvol business model te weergeven. Door middel van het weergeven en met het doorklikken van de primaire processen en de ondersteunde processen, zijn alle noodzakelijke documenten zo te vinden. Hierdoor is het hele procesoverzicht een electronic handboek geworden. Dankzij de Process Manager bestaat er binnen onze organisatie geen bureaucratie meer!"

Christiaan Poll - Infraspeed

Infraspeed

Christiaan Poll - Quality and Safety Manager

"De Process Manager hebben wij aangeschaft om een koppeling te kunnen maken tussen onze procedures en taken/verantwoordelijkheden. De Process Manager heeft gezorgd voor meer eenvoudige processen en duidelijkere rolverdeling tussen diverse functies binnen de organisatie. Het opstellen van processen heeft ons ook gedwongen om duidelijker te kijken naar interfaces tussen diversen processen en afdelingen."

Vincent Mulder - Ambaflex-1

Ambaflex

Vincent Mulder - Quality Manager

"IRIS is een low profile systeem en met weinig moeite in gebruik te nemen voor organisaties. De module is simpel van opzet waardoor gebruikers zonder training al aan de slag zouden kunnen!"

Ingmar Spijker - Ale

Ale Heavylift

Ingmar Spijker - HSQE Manager

"RAS ervaar ik als een onzettend toegankelijk en laagdrempelig risicimanagement softwaresysteem. Het is ontzettend praktisch omdat alle risicoinformatie gemakkelijk te verwerken is. Het resultaat hiervan is dat er een uniforme werkwijze onstaat, de efficientie verbeterd en de risk awareness wordt verhoogd, precies waarvoor de software bedoeld is."

Onze toonaangevende klanten:

Port-of-rotterdam-logo-1-1
schiphol cargo (3)
ThyssenKrupp AG (2)
download (2)
logo-3
amels-logo-blauw-oranje-groot-2
5531525885_96f8ca9a1d_b
DSM_logo
STACKED_NOSTRAPLINE-01_Mobile
emo-logo
EECV
enci
huisman-logo720x360-620x310
Huntsman
infraspeed
Nieuw-Lagersmit
07bc177d-19b2-4b56-b265-7fce484f42c6
3.-Rietlanden-Terminals

Kom in contact

Benieuwd naar onze software oplossingen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. Of bel naar: 085 44 44 530.

#fff
#fff
Servicedesk

085 - 44 44 532

Kantoor Sliedrecht
Baanhoek 144b
3361 GM Sliedrecht
085 - 44 44 530

Kantoor Enschede
Capitool 9
7521 PL Enschede
085 - 44 44 531