Digitaliseer, automatiseer en optimaliseer uw bevrachtingsprocessen. 

Oplossing voor natte bulk, droge bulk, breakbulk & containers.

IMG_4546-2
BEVRACHTINGSMODULE

Meer grip op uw administratie

Met de bevrachtingsmodule stelt u snel en overzichtelijk uw charter samen. Zo handelt u opdrachten eenvoudig af. Bespaar tijd, voer snel gegevens in en wijs gemakkelijk schepen aan opdrachten toe. Werk overal tegelijkertijd en start nu met het optimaliseren van uw administratie.

BOS-01 (1)
Afbeelding 2 bos
CONTROL TOWER MODULE

Meer inzicht in uw planning

Met onze control tower ziet u in één oogopslag, in een overzichtelijk dashboard, real-time de posities van uw schepen. Zo is het meteen duidelijk welke schepen (direct) aandacht nodig hebben en kunt u uw tijd optimaal indelen. Op basis van de planning geeft deze module inzicht in vaartijden, (verwachte) aankomst- & vertrektijden plus havenverblijftijden.

BARGE OPERATING SYSTEM (BOS)

Optimaliseer uw gehele bedrijfsproces

Samen vormen deze twee modules ons integrale Barge Operating System (BOS). Hiermee krijgt u volledig grip op uw administratie en operatie. BOS verzamelt informatie uit verschillende databronnen en plaatst die op het juiste moment in uw bevrachtingsproces. Ook gegevens voor de facturatie zijn direct inzichtelijk. Denk aan laad/los gegevens, havenbezoeken en gasolieverbruik. BOS informeert bovendien alle betrokkenen automatisch over de voortgang van de transportopdrachten. 

Afbeelding 3 bos

Lên kế hoạch cho một bản demo

Send us your contact details and we will get in touch.

Annelies Landingspagina foto
Liên lạc

085 - 44 44 532

annelies.suijkerbuijk@cofano.nl

Geïnteresseerd in wat ons Barge Operating System voor uw bedrijf kan betekenen? We maken graag een afspraak.