Barge & Rail operating system

Voor de volledige operationele en administratieve ondersteuning van de processen van een barge of rail operator heeft Cofano een cloud applicatie beschikbaar. De applicatie kan zowel worden ingezet voor een time-charter proces als ook voor operators die lading, transport en de gehele vloot plannen.

De applicatie voorziet in functionaliteit om klantgegevens en orders vast te leggen. Maar dit is slechts de basis. De applicatie onderscheid zich doordat de administratieve verwerking wordt gereduceerd en het plannings en beheersingsproces wordt verbeterd. Voor zowel containers als voor (break) bulk kunnen orders door de klant of customer service (elektronisch of handmatig) worden ingevoerd. Via slimme planning algoritmes kunnen medewerkers worden ondersteund bij het plannen van de treinen of schepen. Voor bulk kan hierbij rekening worden gehouden met voorgaande ladingen, ter voorkoming met contaminatie.

De voortgang van de reis of order kan via een status systeem worden beheerd en door alle betrokkenen worden ingezien.

De control tower bewaakt automatisch de uitvoering van het transport. Indien de uitvoering afwijkt van de planning (schedule) wordt dit direct inzichtelijk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van actuele gps posities (tracking & tracing) in combinatie met de af te leggen route op het binnenvaart of rail infrastructuurnetwerk (Cofano beschikt over het binnenvaart, shortsea, deepsea en railnetwerken). Nadat een order een bepaalde status heeft bereikt kan het facturatie proces worden getriggerd. Voor bulktransporten kunnen hierbij eventuele meetrapporten bij lading en lossing automatisch worden meegenomen. Bij grote afwijkingen (instelbaar) kan vanuit de applicatie ook protest documenten worden gegenereerd.

De kapitein of machinist kunnen via de app alle details van hun actuele en toekomstige reizen inzien.

Daarnaast kunnen ze via deze app status wijzigingen gedurende het transport doorgeven en documenten en foto’s toevoegen. Op deze manier is iedereen die betrokken is bij een reis altijd op de hoogte van de laatste status en heeft toegang tot alle relevante documenten.  

Voor barge operators voorziet de applicatie in de huidige en verwachte waterstanden, die in combinatie met de meetbrieven van het schip voorziet in een ideale reisvoorbereiding.

Interesse in ons Barge & Rail operating system?

Klinkt ons Barge & Rail operating system jou als muziek in de oren? Neem vooral contact met ons op en wij vertellen je maar al te graag meer!

No results are found.

Liên hệ với chúng tôi

Bạn muốn tìm hiểu thêm về các giải pháp của chúng tôi? Hãy để lại thông tin chi tiết dưới đây hoặc liên hệ với chúng tôi: (+84) 028 73002294

Let op: dit formulier is nog niet goed geconfigureerd. Er wordt geen mail verzonden.