Booking Platform

In steeds meer sectoren wordt het geven van opdrachten of bestellingen online afgehandeld. Voor de expeditie sector heeft Cofano hiervoor een booking platform in het dienstenaanbod dat door expediteurs kan worden gebruikt. Hierin kunnen bestaande of potentiële klanten eenvoudig opdrachten zelfstandig verwerken zonder tussenkomst van mail en telefoon.

Het platform kan voorzien in het verwerken van ‘eenvoudige’ zeetransporten, maar kan ook worden uitgebreid met het verwerken van douane aangiften en aanvullende dienstverlening zoals voor- en natransport. Via tracking & tracing functionaliteit kan de expediteur via het platform zijn klanten continu inzicht geven in de laatste status van zijn boekingen.

Daarnaast is het booking platform uitermate geschikt om te worden ingezet bij samenwerkingen waarbij samenwerkende expediteurs zelfstandig blijven opereren in een bepaalde geografisch gebied, maar operationeel wereldwijd juist samenwerken. Boekingen kunnen dan centraal en online worden afgehandeld, waarbij rekening wordt gehouden met het gezamenlijke dienstenaanbod etc. Het platform is dan neutraal en zorgt voor veel administratieve besparingen.

Interesse in ons Booking Platform?

Neem vooral contact met ons op en wij vertellen je maar al te graag meer over alle voordelen van ons Booking Platform!

No results are found.

Liên hệ với chúng tôi

Bạn muốn tìm hiểu thêm về các giải pháp của chúng tôi? Hãy để lại thông tin chi tiết dưới đây hoặc liên hệ với chúng tôi: (+84) 028 73002294

Let op: dit formulier is nog niet goed geconfigureerd. Er wordt geen mail verzonden.