Intermodale Reisplanner

In de logistieke wereld zijn veel dienstverleners actief. Om goederen van A naar B te vervoeren, kun je uit veel verschillende alternatieven kiezen, binnen het (inter)continentale netwerk. Cofano heeft een ‘engine’ ontwikkeld die uit een breed aanbod van deepsea-, shortsea-, rail- en binnenvaartdiensten de meest optimale alternatieven kiest. 

Met de Intermodal Reisplanner kunnen de beste alternatieven voor jou transport reis worden bepaald op basis van transit tijd, emissies (carbon foot print), afstand en kosten. Havens gebruiken deze service van Cofano ter oriëntatie van het brede aanbod van diensten die via de hun haven worden aangeboden én om vraag en aanbod eenvoudiger met elkaar in contact te brengen. Vul vertrekplaats (of adres) in , de uiteindelijke bestemming en een eventuele datum van vertrek of aankomst én de engine bepaald op basis van het netwerk van de haven de opties.

Interesse in de Intermodale reisplanner?

Geïnteresseerd in hoe de intermodale reisplanner jouw bedrijf kan helpen? Neem vooral contact met ons op en wij vertellen je graag meer over deze software applictie!

No results are found.

Liên hệ với chúng tôi

Bạn muốn tìm hiểu thêm về các giải pháp của chúng tôi? Hãy để lại thông tin chi tiết dưới đây hoặc liên hệ với chúng tôi: (+84) 028 73002294

Let op: dit formulier is nog niet goed geconfigureerd. Er wordt geen mail verzonden.