Platform Papierloos Transport

Aanvullend op het haven community platform heeft Cofano een specifiek platform ontwikkeld dat papierloos transport van goederen, die onder douanetoezicht staan, mogelijk maakt. Dit heeft als voordeel dat partijen die goederen die nog niet zijn ingeklaard of met een vervolgregeling zijn aangemeld toch kunnen worden vervoerd.

In Europa staat de RTO wetgeving dit proces toe. Door het platform van Cofano wordt de totale doorlooptijd geoptimaliseerd tussen RTO’s en wordt het intercontinentaal transport van en naar het achterland niet meer belemmerd door de ‘papierwinkel’. In dit platform wordt een standaard data uitwisseling opgezet tussen terminals, douane, een port community system en eventueel een inland terminal (indien deze een RTO vergunning heeft). Basisvoorwaarde is dat douane, logistiek dienstverleners en de verschillende terminals willen samenwerken.

Interesse in ons Platform voor Papierloos Transport?

Ben jij wel geïnteresseerd in ons Platform voor Papierloos Transport? Neem vooral contact met ons op en wij vertellen je maar al te graag meer over deze software applicatie!

No results are found.

Liên hệ với chúng tôi

Bạn muốn tìm hiểu thêm về các giải pháp của chúng tôi? Hãy để lại thông tin chi tiết dưới đây hoặc liên hệ với chúng tôi: (+84) 028 73002294

Let op: dit formulier is nog niet goed geconfigureerd. Er wordt geen mail verzonden.