Intermodale reisplanner

De intermodale reisplanner kan worden ingezet om het dienstenaanbod van een shipping company inzichtelijk te maken.

De (potentiële) klant kan op de website van de shipping line de herkomst en bestemmingslocatie opgeven, waarna de planner verschillende reisalternatieven voorstelt. Afhankelijk van de wens kan de reisplanner worden gebruikt ter oriëntatie en het geven van inzicht in het dienstenaanbod, maar ook voor het definitief selecteren van een reis, waarbij rekening wordt gehouden met prijs, capaciteit etc. Het netwerk kan alleen uit zeeroutes bestaan, maar kan ook worden uitgebreid met een (uitgebreid) intermodaal diensten netwerk voor de pre- en on-carriage in het achterland. De reisplanner wordt vaak ingezet in combinatie met het booking platform of het vessel operating systeem. De reisplanner is in staat om direct de CO2 en COx uitstoot te berekenen voor de boeking of de gehele reis. Het is zelfs mogelijk om de beste reis te zoeken op basis van de minste uitstoot!

Interesse in de Intermodale reisplanner?

Interesse in onze Intermodale reisplanner? We vertellen je maar al te graag meer over deze software applicatie! Neem dus vooral contact met ons op!

No results are found.

Liên hệ với chúng tôi

Bạn muốn tìm hiểu thêm về các giải pháp của chúng tôi? Hãy để lại thông tin chi tiết dưới đây hoặc liên hệ với chúng tôi: (+84) 028 73002294

Let op: dit formulier is nog niet goed geconfigureerd. Er wordt geen mail verzonden.