Terminal Operating System

Cofano's ‘order-to-cash’ applicaties voor terminals (TOS) ondersteunen en optimaliseren terminalprocessen, van orderboekingen tot de hele fysieke afhandeling van de lading en het versturen van de factuur. Cofano verzorgt en beheert de volledige IT-infrastructuur, klanten hebben alleen een computer met internetbrowser nodig.

De applicaties voorzien in alle functionaliteiten van zee- en inlandterminals. Het boekinggedeelte verwerkt elektronisch laad- en losopdrachten van rederijen. Ook zijn intermodale transporten te boeken, van deepsea- via inlandterminals naar de eindbestemming of vice versa.

De kracht van de applicaties is ons zogenaamde realtime ‘bolletjes-lijntjes’ (stop-transport-stop) systeem. De software legt alle taken, handelingen of acties (bolletjes) die bij een boeking en transport (lijntjes) horen vast, en centraliseert ze. Voor elke betrokken afdeling of medewerker zijn de taken die ze moeten uitvoeren direct inzichtelijk. Zo krijgt een kraanmachinist via de terminalapp een melding als er een transport binnen is en hij de lading moet lossen, krijgt een planner een melding wanneer een transport moet worden verwerkt en is duidelijk wanneer aanvullende taken zoals inspecties, fumigaties en reparaties van ladingen nodig zijn.  

De applicatie koppelt bij elke boeking de taken aan de contracten en afgesproken klanttarieven. Vervolgens verwerkt het systeem deze gegevens automatisch tot facturen.

 

Interesse in de TOS-oplossingen?

Neem contact met ons op. 

No results are found.

Liên hệ với chúng tôi

Bạn muốn tìm hiểu thêm về các giải pháp của chúng tôi? Hãy để lại thông tin chi tiết dưới đây hoặc liên hệ với chúng tôi: (+84) 028 73002294

Let op: dit formulier is nog niet goed geconfigureerd. Er wordt geen mail verzonden.