Truck/barge/rail visit system

Met deze applicatie kunnen wegvervoerders, binnenvaart- en railoperators een tijdslot reserveren bij terminals en  warehouses om goederen te halen of te brengen. De terminal- of warehousecapaciteit wordt daarmee optimaal benut, en wachttijden zijn minimaal. 

 

 

Het Cofano platform maakt het bovendien mogelijk om tijdslotafspraken voor meerdere warehouse- en terminal-  locaties centraal te beheren. Dat geldt ook voor spoorterminals en lucht- en zeehavens, die op hun terrein ook verschillende locaties hebben om goederen op te halen en te brengen. Daarmee hebben klanten volledige grip op de logistieke processen op hun locaties.

Bezoekers van de terminals en warehouses kunnen na bevestiging van de afspraak een bar- of QR-code ontvangen, waarmee het totale gate proces volledig met een app kan worden geautomatiseerd. Ook integratie met een centraal (haven)passysteem is mogelijk. 

 

 

Interesse in het Truck/barge/rail visit system?

Neem contact met ons op. 

No results are found.

Liên hệ với chúng tôi

Bạn muốn tìm hiểu thêm về các giải pháp của chúng tôi? Hãy để lại thông tin chi tiết dưới đây hoặc liên hệ với chúng tôi: (+84) 028 73002294

Let op: dit formulier is nog niet goed geconfigureerd. Er wordt geen mail verzonden.