Werken bij Cofano

Werken bij Cofano vinden wij natuurlijk het allerleukste wat er is! Om jou een betere indruk te geven van onze werksfeer hebben we hier een speciale pagina gemaakt zodat jij weet waar je aan toe bent!

Werken bij Cofano betekent vrijheid, leren, gezelligheid, dagelijkse wandelingen langs de rivier en leuke uitjes!

We hebben bij Cofano een groot en alsmaar groeiend team en zijn nu met maar liefst 60 medewerkers, waarvan het team 50/50 is verdeeld over onze twee kantoren in Dordrecht en Enschede. Ondanks de grootte van ons team, lunchen we altijd samen en drinken we op vrijdag aan het einde van de middag gezellig iets met elkaar op kantoor om het weekend in te luiden.

Het Cofano team van Dordrecht!

Vrijheid

Werken bij Cofano betekent vrijheid. Vrijheid om je ideën te durven delen, met nieuwe initiatieven te komen en vooral ook om feedback en suggesties te geven! Bij Cofano hebben we een platte bedrijfstructuur, hiërarchie doen we niet aan. Deze vrijheid vinden we dan ook erg belangrijk en we hopen dan ook jij je bij ons thuis en op je gemak voelt! Kom je bij ons een stage lopen of werken aan een afstudeeropdracht, dan zullen we samen met jou gaan kijken naar de mogelijke opdrachten en richtingen die bij jou passen en waarbij jij denkt dat je ons het beste kunt helpen!

Leren

Werken bij Cofano betekent ook veel leren. Dit hoor je waarschijnlijk wel bij meer bedrijven (cliché we know), maar bij Cofano is leren een groot onderdeel van de service die we aan onze klanten bieden.  Omdat wij software op maat bieden, updaten we continu onze software. Dit betekent dat er keer op keer nieuwe ontwikkelingen en technieken van te pas komen om onze software te kunnen optimaliseren. Hierdoor leer jij alle nieuwste snufjes van het vak! Daarnaast hebben we een super team dat altijd voor elkaar klaar staat als het gaat om kennisoverdracht of anderen helpen. 

Beurs in München - 2019

Nurdday

Elk halfjaar organiseren wij de beroemde Cofano Nurdday! Dit is een dag waarbij het team in het zonnetje staat en de verschillende afdelingen binnen Cofano elkaar dingen leren over hun beroep. Beiden Cofano teams (uit Dordrecht en Enschede) komen een dag samen om elkaar lastig te vallen en aan het einde van een dag activiteiten gezelig met zn allen de dag af te sluiten met (heel cliché maar gewoon erg leuk) bowlen, een andere gekke sport en lekker uit eten gaan + een afterparty natuurlijk!

Teamuitjes

Naast onze (beroemde) Nurdday hebben we bij Cofano vaak ook leuke team uitjes, waaronder één keer per jaar een voetbal-en volleybal toernooi, het samen kijken naar Game of Thrones (die goede oude tijden), gaan we minimaal één keer per jaar wel naar een beurs en hebben we zo nu en dan een bbq.

Voetbaltoernooi, 2019