Cofano Software Solutions biedt web-based bedrijfssoftware aan die jou direct inzicht geeft in alle relevante logistieke- en procesinformatie.

team foto Cofano

Ons geweldige team van ons hoofdkantoor in Sliedrecht.

Wij zijn Cofano Software Solutions; een softwarebedrijf gevestigd in Sliedrecht en Enschede. Ons bedrijf is opgericht in augustus 2010 door Koos Leeuwenstein en Marco Huijsman, twee zeer doorgewinterde bedrijfsadviseurs in bedrijfsprocessen en ICT. Destijds maakten deze twee heren, tot hun spijt, vaak mee dat hun advies nooit helemaal honderd procent kon worden geïmplementeerd. Zo is na vele jaren vol frustratie het idee gekomen om een product te kunnen ontwikkelen dat volledig kon worden uitgevoerd en werd Cofano officieel geboren! Nu zijn er tegenwoordig zo oneindig veel verschillende soorten software pakketten in de wereld die net niet werken, dat we snappen dat mensen soms een beetje de draad kwijt kunnen raken. Daarom is Cofano er: wij willen bedrijven overzichtelijke en volledig implementeerbare software producten aanbieden, gericht op onze partner’s specifieke wensen voor ondersteuning bij bepaalde werkzaamheden.

Al onze producten zijn geheel web-based en we leveren een aantal flexibele standaardproducten  op het gebied van QHSE management en Transport & Logistiek; geperfectioneerd door jarenlange ervaring in de proces en maritieme industrie. Om deze producten te realiseren hebben we dan ook een groeiend en erg hecht team van kanjers die door de jaren heen een zeer sterke samenwerking en communicatie cultuur binnen het bedrijf hebben gecreëerd. Door ons gemotiveerde team en onze hechte samenwerking met onze partners, kunnen wij zo doelgericht en goed mogelijk reageren op de wensen van onze partners.

De bedrijfscultuur van Cofano uit zich in creativiteit en slim werken.

Onze bedrijfscultuur uit zich in creativiteit in combinatie met slim werken en vooral heel veel plezier in het creëren van continue software updates. Hoewel in ons Cofano team professioneel en hard wordt gewerkt, gaat dit vaak op een informele manier. Deze fijne werksfeer zorgt er niet alleen voor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt binnen ons bedrijf, maar ook dat er effectiever, transparanter en visionair gewerkt kan worden! We zijn erg trots op onze bedrijfscultuur en met ons team van medewerkers met een goed stel hersenen, is het vinden van innovatieve oplossingen en het gebruik van relatief nieuwe technieken vanzelfsprekend!

Ons doel is om een persoonlijk en zo effectief mogelijk partnerschap aan te gaan met onze partners en deze te laten excelleren in wat ze doen. Al ruim 10 jaar ontwikkelen we met veel liefde voor ons vak en onze vergaarde kennis, bedrijfssoftware op maat. Mede door onze ervaring en continue feedback van onze partners, weten we als de beste wat er speelt in de markt, maken wij hier oplossingen voor, werken we met de laatste technieken en hopen zo samen met onze partners hun doelen zo effectief en vernieuwend mogelijk na te streven.

Wij zijn Cofano; innovatief, betrouwbaar, deskundig, uniek en vooral gemotiveerd om samen met jou de uitdaging aan te gaan!

Denk jij dat je een perfect aanwinst bent voor ons bedrijf of ken jij iemand op het gebied van software, ICT of verwante specialismen die goed bij ons team zou passen? Komt dat even goed uit! Om onze bedrijfscultuur in stand te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de grote vraag naar onze producten, zijn wij altijd op zoek naar talent. Neem dus vooral even een kijkje op onze vacaturepagina!

Kom in contact

Benieuwd naar onze software oplossingen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. Of bel naar: 085 44 44 530.

#fff
Servicedesk

085 - 44 44 532

Kantoor Sliedrecht
Baanhoek 144b
3361 GM Sliedrecht
085 - 44 44 530

Kantoor Enschede
Capitool 9
7521 PL Enschede
085 - 44 44 531