Intermodale Reisplanner

In de airfreight zijn vele dienstverleners actief. Om van A naar B te komen in een continentaal en/of inter-continentaal netwerk betekent een keuze uit vele alternatieven. Maar wat is voor jou het juiste alternatief? 

Om deze keuze eenvoudiger te maken heeft Cofano een ‘engine’ ontwikkeld die uit een breed aanbod van airline schedules en aansluitende rail of trucking diensten de optimale alternatieven kan bepalen. De beste alternatieven kunnen  worden bepaald op basis van transittijd, emissies (carbon footprint), afstand en kosten. Luchthavens gebruiken deze service van Cofano ter oriëntatie van het brede aanbod van diensten die via de hun luchthaven worden aangeboden én om vraag en aanbod eenvoudiger met elkaar in contact te brengen. Vul vertrekplaats (of adres) in, de uiteindelijke bestemming en een eventuele datum van vertrek of aankomst én de engine bepaalt op basis van het netwerk van de luchthaven de opties.  

Interesse in de Intermodale reisplanner?

Geïnteresseerd in onze intermodale reisplanner? We vertellen je graag meer hoe we dit process binnen je logistieke keten makkelijker kunnen maken! Neem dus vooral contact met ons op!

No results are found.

Liên hệ với chúng tôi

Bạn muốn tìm hiểu thêm về các giải pháp của chúng tôi? Hãy để lại thông tin chi tiết dưới đây hoặc liên hệ với chúng tôi: (+84) 028 73002294

Let op: dit formulier is nog niet goed geconfigureerd. Er wordt geen mail verzonden.